Tuesday, May 22, 2018

Život s Helenou 2004 Online CZ Titulky

Život s Helenou 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Život s Helenou má skóre 6,6 z 10, na základě 8396 recenzí



Helena Harris (KATE HUDSON) si užívá života, o jakém vždycky snila: dny tráví na módních přehlídkách a noci v prestižních klubech, její kariéra v přední manhattanské modelingové agentuře je na vzestupu. Její bezstarostný životní styl však drasticky změní jediný telefonát a Helena se náhle ocitá ve zodpovědné roli opatrovnice dětí své sestry - patnáctileté Audrey (HAYDEN PANETTIERE), desetiletého Henryho (SPENCER BRESLIN) a pětileté Sarah (ABIGAIL BRESLIN). Nikdo nepochybuje o tom, že je Helena nejúžasnější tetou v New Yorku, ale jak moc toho ví hvězda večírků o výchově dětí? Brzy se ukáže, že být na tanečním parketu do 3 ráno a vypravit děti včas do školy není příliš funkční kombinace - což jí její starší sestra Jenna (JOAN CUSACK) dá ihned razantně najevo. Postupem času nalezne Helena vítanou pomoc tam, kde by ji nečekala - u Dana Parkera (JOHN CORBETT), mladého a pohledného pastora a zároveň ředitele školy, na kterou děti docházejí.


Život s Helenou 2004 Online CZ Titulky

Život s Helenou

Podrobnosti


Původní název : Život s Helenou
Země : Švédsko
Délka : 141 minut
Jazyk : tsonga (ts)
Žánr : erotický
Režie : Danyal Abbiegail
Scénář : Benet Kameela

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Azucena Alen, Benedicta Neeson
Hudba : Kalil Omorinsola
Produkce : Ibraahim Adalyn
Kamera : Sylwester Wais
Kostýmy : Raul Giorgio

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Imar Film
Premiéra : USA 16. květnu 1967
Distribuce : Bug AS
Tržby : 52 391 908 USD
Rozpočet : 87 287 840 USD

Život s Helenou / Raising Helen (2004) | ČSFD.cz
Helena Harris (KATE HUDSON) si užívá života, o jakém vždycky snila: dny tráví na módních přehlídkách a noci v prestižních klubech, její kariéra v přední manhattanské modelingové agentuře je na vzestupu.
Život s Helenou (2004) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Život s Helenou. Helena Harris (KATE HUDSON) si užívá života, o jakém vždycky snila: dny tráví na módních přehlídkách a noci v prestižních klubech, její kariéra v přední manhattanské modelingové agentuře je na vzestupu.
Život s Helenou - sledujfilmy.online
Helena Harris (KATE HUDSON) si užívá života, o jakém vždycky snila: dny tráví na módních přehlídkách a noci v prestižních klubech, její kariéra v přední manhattanské modelingové agentuře je na vzestupu.
Život s Helenou, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Film Život s Helenou (Raising Helen) 2004 online ke ...
Film Život s Helenou (Raising Helen) 2004 online ke shlédnutí - Helena Harris (KATE HUDSON) si užívá života, o jakém vždycky snila: dny tráví na módních přehlídkách a noci v prestižních klubech, její kariéra v přední manhattanské modelingové agentuře je na vzestupu.


Avi. Český Film. Sleduj Filmy. BDrip. Ke Shlednutí. Stream. iPhone. Full Movie. Film online. Hd. DVDrip. Česká. 480p. 4k blu ray. Český Dabing. Download. Zdarma. 720p. České. Celý Film. Ke shlédnutí. Stáhnout.1080p. Cz titulky. iPad. Ulozto.. Watch Free. Cz dabing. Ke Stažení. MP4