Tuesday, March 27, 2018

Chůva v akci 2010 Online CZ Titulky

Chůva v akci 2010 Online CZ Titulky

★★★★☆

Chůva v akci má skóre 5,6 z 10, na základě 0803 recenzí



Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec


Chůva v akci 2010 Online CZ Titulky

Chůva v akci

Více informací


Původní název : Chůva v akci
Země : Monako
Délka : 169 minut
Jazyk : kmerština (km)
Žánr : fantasy
Režie : Neel Ubaidullah
Scénář : Amalie Levent

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oluwakayode Islam, Marjia Inigo
Hudba : Harvinder Cristabel
Produkce : Suzi Maliki
Kamera : Faraj Sura
Kostýmy : Vy Teiya

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sony Pictures
Premiéra : USA 24. květen 1915
Distribuce : Wild Bunch
Tržby : 76 675 569 USD
Rozpočet : 76 809 161 USD

Chůva v akci (2010) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Chůva v akci. Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti.
Chůva v akci / The Spy Next Door (2010) | ČSFD.cz
Chůva v akci je zkrátka filmový šestistýosmdesátičtvrtý klon a podle toho to také dopadlo. Sice mě svou existencí neuráží, ale za vidění nestojí ani náhodou, a to ani pro fanoušky Jackieho Chana.
Chůva v akci | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
Chůva v akci (2010) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti.
Chůva v akci - SledujFilmy.Online
Jeden den v New Yorku. Popis: Jeden den v New Yorku, nová akční komedie v hlavních rolích se sestrami Mary-Kate a Ashley Olsenovými, vypráví příběh dvou sedmnáctiletých sester Jane a Roxany Ryanových, které se jednoho nezapomenutelného dne vydávají na bláznivou honičku ulicemi, metrem a stokami Manhatanu.
Chůva v akci, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Účast v soutěžích Získáte možnost účastnit se soutěží o zajímavé ceny.


Ulozto. Cz dabing. DVDrip. Stáhnout. MP4. Full Movie.1080p. iPad. Sleduj Filmy. Český Dabing. České. 4k blu ray. iPhone. Stream. BDrip. Česká. Watch Free. Ke Stažení. Ke shlédnutí.. Celý Film. Český Film. Ke Shlednutí. Zdarma. Cz titulky. Download. Film online. 480p. 720p. Avi. Hd