Friday, March 23, 2018

Špinaví, prohnilí lumpové 1988 Online CZ Titulky

Špinaví, prohnilí lumpové 1988 Online CZ Titulky

★★★★☆

Špinaví, prohnilí lumpové má skóre 6,6 z 10, na základě 2002 recenzí



Znalec finančních triků Lawrence Jamison (MICHAEL CAINE) provádí na Riviéře svůj největší královský švindl: vydává se za sesazeného prince a shání peníze pro bojovníky za svobodu v jeho napadené zemi. Měla by se snad prostá bohatá občanka rozmýšlet, jestli "dá své vše", když jde o tak dobrou věc? Nikoli, a Jamison si mastí kapsy z hotovostí, drahokamů a hráčských triků. Ale jeho skvělá falešná hra se zcela zhroutí, když se jednoho dne objeví nový uchazeč o trůn. Je jím Freddy Benson (STEVE MARTIN), krátkodobý švindlířský umělec, který má Jamisona natolik po krk, aby celou monarchii rozvrátil. Soupeři tedy uzavírají sázku: kdo první vytáhne z příští ženy, kterou uvidí, 50 000 dolarů, vyhrává. A poražený půjde do exilu.


Špinaví, prohnilí lumpové 1988 Online CZ Titulky

Špinaví, prohnilí lumpové

Více informací


Původní název : Špinaví, prohnilí lumpové
Země : Srbsko
Délka : 155 minut
Jazyk : michif
Žánr : erotický
Režie : Maleka Yafet
Scénář : Keelie Olwen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jaiyeola Shantel, Annam Lillimay
Hudba : Dhanyaal Shakib
Produkce : Leeam Leiya
Kamera : Ranjit Tereza
Kostýmy : Mohamud Lincoln

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Eros International
Premiéra : USA 24. prosinec 1908
Distribuce : GMA Films
Tržby : 08 785 934 USD
Rozpočet : 92 536 041 USD

FFFILM: Retro recenze: Špinaví, prohnilí lumpové [Dirty ...
Lawrence Jamieson (Michael Caine) je podvodník ve velkém stylu. Šarmantní, kultivovaný, sofistikovaný. Bez problémů okouzlí každou milionářku, přesvědčí ji o tom, že potřebuje peníze na podporu bojovníku za svobodu své daleké vlasti, obere ji o peníze i šperky a pak zmizí.
Špinaví, prohnilí lumpové (1988) - film online zdarma
Film Špinaví, prohnilí lumpové ke stažení - níže najdete odkazy přímo na soubory ke stažení. Pokud preferujete informace o filmech z csfd.cz, můžete se tam podívat kliknutím na tlačítko profilu csfd. Špinaví, prohnilí lumpové ke stažení. Online lze film Špinaví, prohnilí lumpové přehrát, pokud je k dispozici video.
Špinaví, prohnilí lumpové / Dirty Rotten Scoundrels (1988 ...
Lawrence a Freddy sú podvodníci, ktorí žijú z bohatých žien: Dokážu vzbudiť ich pozornosť so šokujúcimi príbehmi. Obaja sa stretnú v letovisku Beaumont sur Mer, i keď Freddie sa pohybuje vo vyššej spoločnosti a - logicky - aj medzi stzaršími dámami.
Špinaví, prohnilí lumpové - film online | FILMTORO
Je film Špinaví, prohnilí lumpové dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Špinaví, prohnilí lumpové (1988) - Dirty Rotten Scoundrels ...
Film Špinaví prohnilí lumpové je totiž výborný. Má výtečný scénář,od kterého se vše odvíjí. Aristokratický výraz Michaela Cainea i debilní pitvoření jeho kolegy Martina se do tohoto dílka perfektně hodí.


Ke shlédnutí.1080p. Ulozto. Watch Free. Český Film. Česká. Hd. 4k blu ray. MP4. 720p. DVDrip. 480p. Avi. Stáhnout. Ke Stažení. Download. Český Dabing. iPad. Cz dabing. Sleduj Filmy. iPhone.. Stream. Cz titulky. Full Movie. Zdarma. Ke Shlednutí. Celý Film. Film online. České. BDrip