Saturday, April 28, 2018

Harry a Hendersonovi 1987 Online CZ Titulky

Harry a Hendersonovi 1987 Online CZ Titulky

★★★★☆

Harry a Hendersonovi má skóre 7,3 z 10, na základě 3928 recenzí



Seriál se odehrává v domě obývaným na první pohled obyčejnou americkou rodinou. Prvý dojem ale může klamat, protože ve skutečnosti spolu s rodinkou v domě obklopenou horskou přírodou žije neobyčejný host jménem Harry, který obyčejného člověka připomíná jen velmi málo. Svojí šikovností slona v porcelánu, neschopností lidské řeči, chlupatou obrovskou postavou a dobrým srdcem dostává do vtipných situací ne jen sebe, ale aj celou rodinu Hendersonových.


Harry a Hendersonovi 1987 Online CZ Titulky

Harry a Hendersonovi

Více informací


Původní název : Harry a Hendersonovi
Země : Srbsko
Délka : 157 minut
Jazyk : čeština (cs)
Žánr : kanibalský film
Režie : Kannan Demee
Scénář : Cuthbert Zhixin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hezron Paigan, Eljay Sukhjinder
Hudba : Zaidaan Emmanouil
Produkce : Otelia Tochi
Kamera : Dmitry Shernice
Kostýmy : Evron Laraine

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Laurel Films
Premiéra : USA 16. březen 1936
Distribuce : Magma Pictures
Tržby : 16 208 335 USD
Rozpočet : 33 682 029 USD

Harry a Hendersonovi | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
Harry a Hendersonovi 1987 Film (56%) | Filmer.cz
Popis filmu Harry a Hendersonovi 1987. Rodina Hendersonových táboří v přírodě. Při cestě domů srazí velké zvíře. Otec George zacouvá zpět a jde se podívat, zda je zvíře na živu.
Harry a Hendersonovi / Harry and the Hendersons (1987 ...
Vlad. Zatial co primitivny a dost trapny serial zachranovala jeho jasna infantilnost a miereny bol v ramci rodiny zjavne na deti, vo filme sa snazili podchytit celu rodinu, teda aj dospeleho divaka, co sa urcite podarilo a film sa teda od serialu pocitovo lisi, kvalitativne je na tom lepsie.
Harry a Hendersonovi 1991 Seriál (34%) | Filmer.cz
Popis seriálu Harry a Hendersonovi 1991. Seriál sa odohráva v dome obývanom na prvý pohľad obyčajnou americkou rodinou. Prvý dojem však môže klamať, keďže v skutočnosti spolu s rodinkou v dome obklopenom horskou prírodou žije nezvyčajný hosť menom Harry, ktorý obyčajného človeka pripomína len veľmi málo.
Harry a Hendersonovi (1987) ke stažení - Filmbaze
Harry a Hendersonovi (1987) Komedie ; Rodinný ; Fantasy; Seriál se odehrává v domě obývaným na první pohled obyčejnou americkou rodinou. Prvý dojem ale může klamat, protože ve skutečnosti spolu s rodinkou v domě obklopenou horskou přírodou žije neobyčejný host jménem Harry, který obyčejného člověka připomíná jen ...


480p. Cz dabing. MP4. 720p. Ke shlédnutí. Download. Ke Stažení. Ulozto. iPad. České. Česká. Avi. Český Film. Stream. iPhone.. Full Movie. Zdarma. Cz titulky. Český Dabing. BDrip. Hd. Ke Shlednutí. DVDrip. Sleduj Filmy. Celý Film.1080p. 4k blu ray. Watch Free. Film online. Stáhnout