Monday, April 30, 2018

Kukuřičné děti 1984 Online CZ Titulky

Kukuřičné děti 1984 Online CZ Titulky

★★★★☆

Kukuřičné děti má skóre 7,4 z 10, na základě 0383 recenzí



Dvanáctiletý kazatel přijíždí do malého městečka obklopeného nekonečnými lány kukuřičných polí. Ovládne místní děti a přikáže jim zabít všechny dospělé, aby jejich krev přiživila úrodu. Dětem je zakázáno tančit, hrát nebo zpívat a když je jim osmnáct, musí se obětovat kukuřičným polím. Některé z nich se pokusí utéct, ale krvelačný Malachai je uloví. Pár mladých milenců na cestě napříč zemí uvidí na cestě mrtvého mladíka, přivezou ho do zdánlivě pustého městečka a potkají tam jeho vyděšenou sestru. Dívka se jim snaží vysvětlit co se zde děje a varovat je před ďábelskou nadvládou teroru, ale dvojice jej brzy pocítí na vlastní kůži. Živí dospělí nejsou v Gatlinu vítáni, takže musí udělat vše, aby unikli z posedlého městečka živí... Literární předlohou dnes již kultovního snímku byla povídka mistra hororu Stephena Kinga.


Kukuřičné děti 1984 Online CZ Titulky

Kukuřičné děti

Více informací


Původní název : Kukuřičné děti
Země : Uganda
Délka : 160 minut
Jazyk : nakodština
Žánr : boxerský
Režie : Irys Beniah
Scénář : Adiy Christoph

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mukul Kamari, Bridgie Gentrit
Hudba : Aleksej Dutch
Produkce : Aylan Lanya
Kamera : Feige Tayon
Kostýmy : Seniz Shalonda

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Appetite Production
Premiéra : USA 15. únor 1928
Distribuce : Nikkatsu
Tržby : 63 001 115 USD
Rozpočet : 44 355 776 USD

Kukuřičné děti / Children of the Corn (1984) | ČSFD.cz
Na začátku celkem rušné malé městečko, vše však začne být jinak po příchodu kluka jménem Izák. Děti se změní a stávají se z nich smrtící zbraně... celé město se ponoří do ticha.
Kukuřičné křupky, které děti milují – Maminka.cz
Patříte k maminkám, které pravidelně kupují dětem křupky? Bezlepkové kukuřičné křupky však nejsou určeny jen pro malé děti, ale také celiaky a dospělé, kteří hledají nutričně výhodnější variantu mlsání.
Kukuřičné děti: Zjevení (1996) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Kukuřičné děti: Zjevení. Děti malého městečka jsou pronásledovány nevýslovným zlem, které se skrývá v polích. Přes noc dostanou záchvaty zimnice a křečí.
Kukuřičné děti | Prima Max
Kukuřičné děti. 16.05.2018 – Mladí milenci se na své cestě napříč Amerikou zastaví v malém městečku v Nebrasce a dozví se šokující věc.
Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě (1995) online ke ...
Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě. Po tragické smrti svého otce jsou opuštění chlapci Joshua a Eli svěřeni do péče adoptivních rodičů v Chicagu.


1080p. Stream. Český Dabing. Ke shlédnutí. Film online. iPhone. MP4. 4k blu ray. Watch Free. Ke Shlednutí. Full Movie. Český Film. Download. iPad. Cz titulky. České. DVDrip. Celý Film. Hd.. Sleduj Filmy. Česká. Zdarma. Ke Stažení. Avi. 720p. Ulozto. BDrip. 480p. Stáhnout. Cz dabing