Tuesday, December 26, 2017

Na dostřel 1993 Online CZ Titulky

Na dostřel 1993 Online CZ Titulky

★★★★☆

Na dostřel má skóre 7,2 z 10, na základě 0418 recenzí



Tom Hardy se policajtem stát musel. Je to už taková rodinná tradice – poldou je jeho táta, strýc, všichni bratranci, zkrátka celá Hardyovic rodina je policejní až do pátého kolena. Policejní a čestná, což zejména Tomovi přináší nejedno úskalí. Jednoho dne je při honičce na masového vraha zabit Tomův otec a Tom se nikdy nedokáže smířit s oficiální verzí vyšetřování, ani s odhaleným pachatelem. Podle něj je vrahem policajt. Svou tvrdohlavostí si jen škodí a poté, co jeden z jeho bratranců spáchá sebevraždu, odchází od policie. Pustne a za několik měsíců je z něj troska s příchylností k alkoholu. Živí se jako člen říční policie, zahrnován nenávistí a odporem bývalých kolegů. Pak ale přichází jeho nový partner – půvabná Jo a do Toma vjede nový život. Navíc ho čeká vyřešení série vražd mladých žen, které mají vztah k jeho minulosti a definitivní odhalení pravdy o smrti jeho otce.


Na dostřel 1993 Online CZ Titulky

Na dostřel

Podrobnosti


Původní název : Na dostřel
Země : Dánsko
Délka : 145 minut
Jazyk : romština (rom)
Žánr : romantický horor
Režie : Nekita Hebah
Scénář : Roseanne Lowis

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mercedes Eryk, Rakeeb Monai
Hudba : Devika Saiya
Produkce : Vijay Akan
Kamera : Aarun Allegra
Kostýmy : Akib Elroy

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Regal Films
Premiéra : USA 26. červen 1980
Distribuce : Rialto Film
Tržby : 55 894 841 USD
Rozpočet : 39 527 674 USD

Na dostřel / Striking Distance (1993) | ČSFD.cz
Na dostřel sice není úplně top zapamatovatelný film jako Smrtonosná past nebo Poslední skaut. Na to mi vadila ta debilní milenecká linka a občasná nuda, ...
Dostřel – Wikipedie
Dostřel je fyzikální veličina charakterizující (horizontální) vzdálenost, na kterou je určitá zbraň schopna dopravit daný náboj.Udává se v délkových jednotkách, nejčastěji v metrech (základní jednotka SI) a jeho násobcích, případně v anglosaských délkových jednotkách (yardy, míle).
Na dostřel - film online | FILMTORO
30 nejlepších nových seriálů roku 2018 před 6 dny Tipy na film 44 líbí se 1 komentář Letošní rok je sice teprve v půlce, ale už tak se nám urodilo pěkných pár seriálových novinek.
Na dostřel - Online filmy zdarma
Tom Hardy se policajtem stát musel. Je to už taková rodinná tradice - poldou je jeho táta, strýc, všichni bratranci, zkrátka celá Hardyovic rodina je policejní až do pátého kolena.
Vzduchovka Slavia 634 – první dojmy a zkušenosti | TOMÁŠ ...
Není dostřel jako dostřel. To že diabolka doletí třeba 100 m je klidně možné, vám jde ale asi o to, na jakou vzdálenost se s ní dá trefit třeba plechovka od piva.


Full Movie.1080p. Celý Film. Ke shlédnutí. Film online. 720p. Ulozto. BDrip. Avi. 480p. Česká. 4k blu ray. Stáhnout. Cz titulky. DVDrip. Český Dabing. Sleduj Filmy. České.. iPad. Zdarma. MP4. Ke Shlednutí. iPhone. Ke Stažení. Cz dabing. Hd. Český Film. Stream. Watch Free. Download