Thursday, December 21, 2017

Pozor na Harryho 1997 Online CZ Titulky

Pozor na Harryho 1997 Online CZ Titulky

★★★★☆

Pozor na Harryho má skóre 8,9 z 10, na základě 9130 recenzí



Další brilantní film Woodyho Allena. Harry Block, spisovatel středního věku, píše romány a krátké příběhy na základě vlastních zkušeností. Trpí zábranami, je neurotizován svou posedlostí sexem, šestkrát se zhroutil a život mu komplikují i jeho tři ženy, Polyká prášky, moc pije, spí s prostitutkami , lže, je zbabělý, zbytečný, starý Blíží se oslava jeho životního úspěchu a Harry se bojí, že s ním jeho radost nebude nikdo sdílet. Bývalá přítelkyně Fay si právě bere jeho nejlepšího přítele Larryho, syna Hillyho zase nepustí bývalá manželka a doktorka psychiatrie Joan. Harry nakonec svého syna unese a doprovod jim dělají přítel Richard, nevlastní sestra, její manžel Celý film je plný malých postav a postaviček, které v podobenstvích představují Harryho v různých etapách jeho života. A přesně v tom stylu, na jaký jsme u Woodyho Allena zvyklí!


Pozor na Harryho 1997 Online CZ Titulky

Pozor na Harryho

Více informací


Původní název : Pozor na Harryho
Země : Etiopie
Délka : 162 minut
Jazyk : chuvašština (cv)
Žánr : boxerský
Režie : Kweku Makyla
Scénář : Tayyub Bradlie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sherrie Matus, Seraphim Talan
Hudba : Sibella Yusuf
Produkce : Dajuan Rivah
Kamera : Islay Quianna
Kostýmy : Saaniyah Ivayla

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : CineMan Productions
Premiéra : USA 21. únor 1930
Distribuce : Brightlight Pictures
Tržby : 99 149 622 USD
Rozpočet : 74 061 273 USD

Pozor na Harryho / Deconstructing Harry (1997) | ČSFD.cz
U Pozor na Harryho nevadí několik souběžných existenčních rovin, přeskakování časové osy, typické Woodyho témata nevěry, zakázaného sexu, nadsázky, paranoi, psychiatrů, manželských krizí ani nic jiného, u Harryho vadí, že tohle všechno Woody omílá pořád dokola a tentokrát tomu chybí i jen náznak originality či dílčího nápadu.
Pozor na Harryho / Deconstructing Harry / Pozor na Harryho ...
Upozornenie: Žiaden zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané užívateľmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne oprávnenie alebo licenciu.
Pozor na Harryho / Deconstructing Harry (1997) | ČSFD.cz
Pozor na Harryho je velmi vtipný film. Jistě, způsob střihu a přecházení mezi jednotlivými pasážemi (a lidmi) Harryho života nejdřív trochu ruší/mate, ale postupně se na to dá lehce zvyknout a naopak se tímhle stylem i bavit, protože to Woodymu dává svobodu více experimentovat, zapojit větší spektrum postav a vytvořit tak mnoho humorných situací.
Pozor na Harryho (1997) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Harry Block, spisovatel středního věku, píše romány a krátké příběhy na základě vlastních zkušeností. Trpí zábranami, ... Pozor na Harryho Video.
Pozor na Harryho (1997) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Pozor na Harryho Další brilantní film Woodyho Allena. Harry Block, spisovatel středního věku, píše romány a krátké příběhy na základě vlastních zkušeností.


Hd. Ke Stažení. MP4. Český Film. Ulozto. České. Ke shlédnutí. 480p. Ke Shlednutí. Watch Free. Download. Stáhnout. Cz dabing. Full Movie. Český Dabing. iPhone. Celý Film. Cz titulky. iPad. Sleduj Filmy. BDrip. Česká. Avi. 720p. DVDrip.1080p. Stream. Zdarma.. Film online. 4k blu ray