Wednesday, February 14, 2018

Tajemná vražda na Manhattanu 1993 Online CZ Titulky

Tajemná vražda na Manhattanu 1993 Online CZ Titulky

★★★★☆

Tajemná vražda na Manhattanu má skóre 7,8 z 10, na základě 2720 recenzí



Nakladatel Larry Lipton (Woody Allen) žije již drahně let ve šťastném manželství s energickou a podnikavou Carol (Diane Keatonová). Jednoho dne se seznámí se svými sousedy, postarším a zdánlivě vyrovnaným a spokojeným manželským párem Houseových. Krátce nato paní Houseová umírá na srdeční záchvat, ovšem Carol začne, více méně bez důvodu, podezřívat postaršího sympatického pána z rafinované vraždy vlastní manželky. Sice nemá ani ponětí o tom, co by mohlo být motivem zločinu, ale vedena ženskou intuicí se přesto na vlastní pěst pouští do vyšetřování. Slídí v sousedově bytě, sleduje jeho milenku a postupně přinutí ke spolupráci nejen přátele, ale i manžela, který je vším možným, jen ne prototypem neohroženého detektiva. K překvapení všech, a konečně i Carol samotné, se její podezření ukáže jako opodstatněné. Nebyla to nehoda, byl to zločin! Zdá se být více než jisté, že jednou mrtvolou to neskončí.


Tajemná vražda na Manhattanu 1993 Online CZ Titulky

Tajemná vražda na Manhattanu

Podrobnosti


Původní název : Tajemná vražda na Manhattanu
Země : Kapverdy
Délka : 160 minut
Jazyk : zuluština (zu)
Žánr : splatter
Režie : Keyaan Elliese
Scénář : Pearle Rennel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juran Taahira, Virag Faryl
Hudba : Munro Renwa
Produkce : Siaana Kaeleb
Kamera : Brogun Muizza
Kostýmy : Nirmal Kern

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : ADASTRA Films
Premiéra : USA 10. květnu 1901
Distribuce : Breakthrough Entertainment
Tržby : 86 410 939 USD
Rozpočet : 27 780 071 USD

Tajemná vražda na Manhattanu / Manhattan Murder Mystery ...
Neučesaná kamera, konverzace ze života...a do toho jen tak mimochodem vražda, která trochu promíchá karty ve vztazích hlavních hrdinů. Klasický Allen míchající ty nejlepší ingredience ze svých dřívějších filmů.
Tajemná vražda na Manhattanu, Sleduj filmy online zdarma ...
Krátce nato paní Houseová umírá na srdeční záchvat, ovšem Carol začne, více méně bez důvodu, podezřívat postaršího sympatického pána z rafinované vraždy vlastní manželky. Sice nemá ani ponětí o tom, co by mohlo být motivem zločinu, ale vedena ženskou intuicí se přesto na vlastní pěst pouští do vyšetřování.
Tajemná vražda na Manhattanu — Česká televize
Tajemná vražda na Manhattanu (1993) je zároveň připomenutím dvou velkých filmových klasik, jež parafrázuje a spojuje do jednoho celku – Wilderovu „manželskou“ krimi Pojistka smrti (1944) a Hitchcockovo voyeurské Okno do dvora (1954).
Tajemná vražda na Manhattanu | Nejlepší filmy
Na NejlepšíFILMY.eu není umístěn ani jeden film, či video. Moje databáze slouží především pro inspiraci a důležité informace včetně hodnocení. V případě odkazu pouze odkazuje na stránky a jejich výsledky vyhledávání, porovnávače,obchody a servery 3tích stran.
Tajemná vražda na Manhattanu - film online | FILMTORO
Jestli tedy rozmýšlíte, na co koukat a co si v záplavě nabídky Netflixu, HBO nebo Amazonu vybrat, tady nabízíme hned 30 zajímavých nových seriálů, kde nechybí komedie, drama, krimi, sci-fi či dokumenty.


Sleduj Filmy. iPad. Celý Film. 480p. Avi. Ke shlédnutí. Stream. Ulozto. Hd. iPhone. 4k blu ray. Full Movie. Ke Shlednutí. Cz titulky. 720p. MP4. Watch Free. DVDrip.1080p. Český Dabing. Film online. České. Česká. Ke Stažení.. Stáhnout. Zdarma. Download. Český Film. BDrip. Cz dabing