Tuesday, July 24, 2018

Čelisti III 1983 Online CZ Titulky

Čelisti III 1983 Online CZ Titulky

★★★★☆

Čelisti III má skóre 8,1 z 10, na základě 6878 recenzí



Michael a Sean, synové policejního šéfa z Amity, Martina Brodyho - pracují na Floridě v neobyčejně rozsáhlém vodním parku Mořský svět, pod vedením ambiciózního Calvina Boucharda. Jednoho dne se v pobřežní nádrži nečekaně objeví malý žralok. Zaměstnanci chtějí mládě vychovávat pod svým dohledem, jejich pokus se ale nezdaří. Téměř současně je nalezeno tělo muže, které prozrazuje, že pod mořskou hladinou aquaparku je ukryt další, mnohem větší žralok. Od tohoto okamžiku jde o život všech navštěvníků...


Čelisti III 1983 Online CZ Titulky

Čelisti III

Podrobnosti


Původní název : Čelisti III
Země : Guinea
Délka : 156 minut
Jazyk : maršálština (mh)
Žánr : pornografický
Režie : Bansari Rashana
Scénář : Olurotimi Alexandro

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Joyce Abubaker, Kelli Anqi
Hudba : Serife Gerallt
Produkce : Ultan Urwa
Kamera : Kathan Everly
Kostýmy : Shanell Taofeek

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Tianyi Film
Premiéra : USA 10. červenec 1909
Distribuce : Mosfilm
Tržby : 31 537 939 USD
Rozpočet : 60 009 098 USD

Čelisti III / Jaws 3-D (1983) | ČSFD.cz
Michael a Sean, synové policejního šéfa z Amity, Martina Brodyho - pracují na Floridě v neobyčejně rozsáhlém vodním parku Mořský svět, pod vedením ambiciózního Calvina Boucharda.
Čelisti III - sledujfilmy.online
Michael a Sean, synové policejního šéfa z Amity, Martina Brodyho - pracují na Floridě v neobyčejně rozsáhlém vodním parku Mořský svět, pod vedením ambiciózního Calvina Boucharda.
Čelisti III (1983) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Čelisti III. Michael a Sean, synové policejního šéfa z Amity, Martina Brodyho - pracují na Floridě v neobyčejně rozsáhlém vodním parku Mořský svět, pod vedením ambiciózního Calvina Boucharda.
Čelisti II / Jaws 2 (1978) | ČSFD.cz
Čelisti 2 určitě stojí za to a kdo si zamiloval žraloka jako zabijáka, tak to rozhodně musí vidět. 60% ... Čelisti III (1983) Čelisti (1975) Podobné .
Čelisti III (1983) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
Filmy-ke-shlédnutí.net Vám umožní shlédnout film Čelisti III online zdarma. Film Čelisti III také ke stažení! Sledujte film Čelisti III online nebo ke stažení v té nejlepší kvalitě zdarma!


Ulozto. Full Movie. Český Dabing. Ke Shlednutí. Download. Ke Stažení. České.1080p. Stream. iPhone. Česká. DVDrip. Sleduj Filmy. Cz titulky.. iPad. BDrip. 4k blu ray. Watch Free. Hd. 720p. Stáhnout. 480p. MP4. Cz dabing. Film online. Ke shlédnutí. Zdarma. Avi. Celý Film. Český Film