Friday, July 20, 2018

Dům života 2001 Online CZ Titulky

Dům života 2001 Online CZ Titulky

★★★★☆

Dům života má skóre 7,2 z 10, na základě 6654 recenzí



Architekt George Monroe si po léta hýčká jeden z velkých amerických snů chce si postavit vlastní dům na útesu nad mořem. Jenže jeho realizaci neustále odkládá a postupem času se zdá, že jej nikdy nedokáže uskutečnit - jeho manželství končí rozvodem, rodina se od něho odvrací, ztrácí přátele a nakonec i sám sebe. A tak mu nezbývá, než se na onen útes skutečně uchýlit a začít se stavbou. Jeho sousedé si myslí, že se zbláznil, jeho dospívající syn pro tátu nehodlá hnout prstem a bývalá žena, která kdysi dům snů chtěla, se mu citově zcela vzdálila. George začíná úplně sám, ale postupně se k němu přidává parta nadšenců a to, co původně bylo jen nesplněný Monroeův sen, se pro všechny stane něčím mnohem silnějším.


Dům života 2001 Online CZ Titulky

Dům života

Více informací


Původní název : Dům života
Země : Chorvatsko
Délka : 167 minut
Jazyk : interlingua (ia)
Žánr : muzikál
Režie : Keano Lakendra
Scénář : Ummehani Sunveer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nuran Antwone, Karamvir Emani
Hudba : Abdiwahid Shona
Produkce : Dilshan Shella
Kamera : Jessamy Shek
Kostýmy : Naailah Raaid

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Village Roadshow
Premiéra : USA 18. duben 1907
Distribuce : Keystone Studios
Tržby : 96 513 696 USD
Rozpočet : 97 397 957 USD

Dům plný života | Malá bydlení
Určitě jste si někdy řekli, že byste nejraději vypadli z toho každodenního shonu, pořídili si malý dům u lesa s velkou zahradou, pěstovali si svoji vlastní zeleninu a ovoce, šili si vlastní oblečení, prostě byli naprosto nezávislí na okolním světě.
Dům života / Life as a House (2001) | ČSFD.cz
Architekt George Monroe si po léta hýčká jeden z velkých amerických snů chce si postavit vlastní dům na útesu nad mořem. Jenže jeho realizaci neustále odkládá a postupem času se zdá, že jej nikdy nedokáže uskutečnit - jeho manželství končí rozvodem…
Dům života (2001) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Dům života. Architekt George Monroe si po léta hýčká jeden z velkých amerických snů chce si postavit vlastní dům na útesu nad mořem.
Tělo - dům mého života - Home | Facebook
Tělo - dům mého života. 479 likes. Jak být ve svém těle - sami v sobě - opravdu doma. Kdybyste přestali pečovat o své tělo, kde byste potom žili?
Dům života, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujete: Dům života. 76 % ... Architekt George Monroe si po léta hýčká jeden z velkých amerických snů chce si postavit vlastní dům na útesu nad mořem.


Watch Free. Ke Shlednutí. 480p. Ke shlédnutí. Cz titulky. 720p. Sleduj Filmy. Česká. Cz dabing. České. MP4. Full Movie. Český Film.1080p. BDrip. Ulozto. Celý Film. iPhone. Stáhnout. Download. Zdarma. DVDrip.. 4k blu ray. Film online. Český Dabing. iPad. Ke Stažení. Avi. Stream. Hd