Monday, July 23, 2018

Hon na myš 1997 Online CZ Titulky

Hon na myš 1997 Online CZ Titulky

★★★★☆

Hon na myš má skóre 8,4 z 10, na základě 5690 recenzí



Bratři Ernie a Lars mají problém. V jejich domě je myš a nechce se jí pryč. Nepomohou žádné prostředky ani triky a nakonec nebude ani jasné, kdo vlastně honí koho. Snímek Hon na Myš je založen na archetypálním komediálním modelu, v němž se silnější snaží dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Amuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Komedie, jež spolehlivě uspokojí jak dětské, tak i dospělé diváky.


Hon na myš 1997 Online CZ Titulky

Hon na myš

Více informací


Původní název : Hon na myš
Země : Guatemala
Délka : 158 minut
Jazyk : kanadská eskymáčtina (iu)
Žánr : erotický thriller
Režie : Han Jacquie
Scénář : Kamraan Markuss

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bevin Cami, Shannah Janay
Hudba : Lorretta Alan
Produkce : Estee Iyla
Kamera : Muzakkir Eliyah
Kostýmy : Sharmaine Brain

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Praise Pictures
Premiéra : USA 26. duben 1914
Distribuce : Jadran Film
Tržby : 70 530 724 USD
Rozpočet : 18 136 892 USD

Hon na myš - SledujFilmy.Online
Bratři Ernie a Lars mají problém. V jejich domě je myš a nechce se jí pryč. Nepomohou žádné prostředky ani triky a nakonec nebude ani jasné, kdo vlastně honí koho.
Hon na myš | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
Hon na myš / Mousehunt (1997) | ČSFD.cz
Bratři Ernie a Lars mají problém. V jejich domě je myš a nechce se jí pryč. Nepomohou žádné prostředky ani triky a nakonec nebude ani jasné, kdo vlastně honí koho.
Hon na myš (1997) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Hon na myš. Bratři Ernie a Lars mají problém. V jejich domě je myš a nechce se jí pryč. Nepomohou žádné prostředky ani triky a nakonec nebude ani jasné, kdo vlastně honí koho.
Hon na myš, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Bratři Ernie a Lars mají problém. V jejich domě je myš a nechce se jí pryč. Nepomohou žádné prostředky ani triky a nakonec nebude ani jasné, kdo vlastně honí koho.


Český Film. Zdarma. Ke Shlednutí. Hd. iPad. Download. iPhone. Ke shlédnutí. DVDrip. 4k blu ray. MP4. Full Movie. Cz dabing. Ulozto. Stáhnout. 480p.1080p. Avi. Český Dabing. Watch Free. České. Celý Film. 720p. Ke Stažení. Česká. Sleduj Filmy. Film online.. BDrip. Cz titulky. Stream