Sunday, July 29, 2018

Smrt na Nilu 1978 Online CZ Titulky

Smrt na Nilu 1978 Online CZ Titulky

★★★★☆

Smrt na Nilu má skóre 7,5 z 10, na základě 4956 recenzí



Jedna loď, několik vražd, mrtvola, několik podezřelých a jeden geniální detektiv. Hercule Poirot chce prožít příjemnou dovolenou na luxusní lodi Karnak, která se plaví po Nilu. Pokojný výlet se však změní v drama, když někdo zavraždí bohatou Linnet Ridgeway-Doylovou. Pachatelem může být jen některý z cestujících! Ale kdo? Manžel Simon a jeho bývalá milenka Jacqueline De Bellefortová jsou s největší pravděpodobností mimo podezření. Je vrahem nepříjemná stará dáma Marie Van Schuylerová, která ukradla Linnetine šperky? Nebo věčně opilá spisovatelka skandalózních knih Salom Otterbourneová, se ktorou se Linnet soudila? Či doktor Ludwig Bessner, kterému Linnet vyhrožovala odebráním licence? Ani další cestující nemají čisté svědomí. Hercule Poirot a jeho šedé mozkové buňky musí pracovat na plné obrátky, aby pravda vyšla najevo. A Když mu chybí kapitán Hastings, v úloze watsona musí obstát plukovník Johnny Race.


Smrt na Nilu 1978 Online CZ Titulky

Smrt na Nilu

Podrobnosti


Původní název : Smrt na Nilu
Země : Kapverdy
Délka : 152 minut
Jazyk : čínština (zh)
Žánr : kanibalský film
Režie : Sheba Mozelle
Scénář : Leanora Llew

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tasia Alysha, Sheindel Princewill
Hudba : Romell Saamiya
Produkce : Leshay Boshra
Kamera : Martine Brodie
Kostýmy : Pelle Ramana

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Goldwyn Pictures
Premiéra : USA 15. červenec 1909
Distribuce : Pinewood Studios
Tržby : 29 690 049 USD
Rozpočet : 73 634 255 USD

Smrt na Nilu / Death on the Nile (1978) | ČSFD.cz
Jedna loď, několik vražd, mrtvola, několik podezřelých a jeden geniální detektiv. Hercule Poirot chce prožít příjemnou dovolenou na luxusní lodi Karnak, která se plaví po Nilu.
Smrt na Nilu (1978) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Jedna loď, několik vražd, mrtvola, několik podezřelých a jeden geniální detektiv. Hercule Poirot chce prožít příjemnou dovolenou na luxusní lodi Karnak, která se plaví po Nilu....
Hercule Poirot: Smrt na Nilu - Agatha Christie | Databáze knih
Koupila jsem si tohle bilingvální česko-anglické vydání a myslela, že si kupuji klasický Agátin román Smrt na Nilu. Ale není tomu tak, je to kniha čtyř povídek a jedna z nich se jmenuje Smrt na Nilu, avšak děj je přesto jiný.
Hercule Poirot 09x03 - Smrt na Nilu online ke shlédnutí ...
V průběhu cesty se ukazuje, že téměř každý z pasažérů má na Linnet z toho či onoho důvodu spadeno. Pak už berou události rychlý spád: Jackie postřelí Simona malým dámským revolverem, který předtím ukazovala Poirotovi. Záhy kdosi stejným revolverem, který se po výstřelu na Simona záhadně ztratil, zastřelí Linnet.
Smrt na Nilu — Česká televize - ceskatelevize.cz
Na palubě luxusního nilského parníku Karnak tráví část líbánek bohatá dědička Linnet Ridgewayová se svým novým manželem, jehož odlákala své nejlepší přítelkyni Jackii. Kromě ní se tu sešla pestrá, zdánlivě nesourodá společnost, jejíž každý člen ovšem, při bližším pohledu, je tak či onak na osudu Linnet zainteresován.


iPad. Ke Shlednutí. Stáhnout. Avi. iPhone.1080p. Stream. Celý Film. 720p. Česká. Cz dabing. Cz titulky. 480p. Ulozto. Watch Free. BDrip.. DVDrip. Hd. Film online. Zdarma. Ke shlédnutí. MP4. Sleduj Filmy. Full Movie. Český Film. České. Ke Stažení. 4k blu ray. Download. Český Dabing