Tuesday, June 26, 2018

Gang v útoku 2006 Online CZ Titulky

Gang v útoku 2006 Online CZ Titulky

★★★★☆

Gang v útoku má skóre 7,0 z 10, na základě 7332 recenzí



Dwayne "THE ROCK" Johnson se představuje v hl. roli drsného, ale inspirativního filmu podle skutečného příběhu o skupině mladistvých delikventů, kteří dostali druhou šanci, jak očistit svou minulost. Sean Porter (The Rock) pracuje jako sociální kurátor pro mladistvé, ale trápí ho neustálé pracovní neúspěchy. Většina dětí se po pobytu v jeho nápravném táboře stejně ocitne buď zpátky ve vězení, nebo se na svobodě pohybuje na hraně zákona. Sean zoufale touží objevit způsob, který by to změnil. A pak se svým kolegou Malcomem Moorem vymyslí plán, díky kterému naučí své svěřence disciplíně a zodpovědnosti. Je to fotbal. Ale sezóna začíná za pouhé čtyři týdny a Portera čeká hodně těžká práce, jestli chce dát dohromady konkurenceschopný tým. Čeká je sezóna, která otestuje jejich mysl, duši i těla. Sezóna, během které Porterovi hráči projeví to lepší ze svých povah, prokážou houževnatost a nefalšovaný respekt jednoho ke druhému.


Gang v útoku 2006 Online CZ Titulky

Gang v útoku

Podrobnosti


Původní název : Gang v útoku
Země : Švýcarsko
Délka : 165 minut
Jazyk : kašmírština (ks)
Žánr : romantický horor
Režie : Zaiyan Kamelia
Scénář : Gearoid Balal

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hanaan Pearline, Tieren Lalita
Hudba : Tyeisha Shakib
Produkce : Yeshaya Oden
Kamera : Zishan Yad
Kostýmy : Mohamud Ummu

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : GMA Films
Premiéra : USA 25. duben 1928
Distribuce : Filmways
Tržby : 96 961 232 USD
Rozpočet : 02 801 346 USD

Gang v útoku / Gridiron Gang (2006) | ČSFD.cz
Bauer. Podle názvu Gang v útoku jsem čekal akční pecku s wrestlerem The Rockem, kde budou černoši ověšeni řetězama, kalhoty budou mít proklatě nízko, za kalhotama bouchačku, budou dealovat crack, budou kouřit crack a sem tam s drsným výrazem prohodí nějakou drsnou větu jako třeba: " Fuck you motherfuckin' nigga.
Gang v útoku, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Gang v útoku - sledujfilmy.online
Dwayne THE ROCK Johnson se představuje v hl. roli drsného, ale inspirativního filmu podle skutečného příběhu o skupině mladistvých delikventů, kteří dostali druhou šanci, jak očistit svou minulost.
Gang v útoku (2006) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Gang v útoku. Dwayne "THE ROCK" Johnson se představuje v hl. roli drsného, ale inspirativního filmu podle skutečného příběhu o skupině mladistvých ...
Gang v útoku (2006) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Gang v útoku Video. Přehrát film Nahlásit nefunkční video. 2017 ...


Sleduj Filmy. iPhone. Film online. Česká. 720p. České. iPad. Avi. Ulozto. DVDrip. 4k blu ray. Český Dabing. Hd. Full Movie. Ke Shlednutí. Ke Stažení.1080p. Ke shlédnutí. Download. Cz dabing. Celý Film. Stream. Cz titulky. 480p. MP4. Watch Free.. Stáhnout. Český Film. BDrip. Zdarma