Friday, June 29, 2018

Smrt on-line 2008 Online CZ Titulky

Smrt on-line 2008 Online CZ Titulky

★★★★☆

Smrt on-line má skóre 5,8 z 10, na základě 7297 recenzí



Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu. Jednoho dne dostanou tip na bizarní stránky, na kterých jejich autor zabíjí nejenom zvířata ale také lidi a to v přímé závislosti na jejich návštěvnosti. Úporná snaha okamžitě vypátrat provozovatele se však mění v beznadějné zjištění, že jejich umístění je prakticky nevysledovatelné… Už vůbec však nemají tušení, že hlavním předmětem zájmu „majitele stárnek“ se stávají právě oni sami… Poté, co se do rukou brutálního vraha dostává také agent Dowd je Marshová nucena spojit síly s místním policejním detektivem (Billy Burke) a najít vraha dříve, než její kolega ve vražedné hře podlehne.


Smrt on-line 2008 Online CZ Titulky

Smrt on-line

Více informací


Původní název : Smrt on-line
Země : Německo
Délka : 148 minut
Jazyk : němčina (de)
Žánr : tragikomedie
Režie : Finnley Noorain
Scénář : Kamraan Malisha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Youcef Eslem, Diyan Maudie
Hudba : Eleanor Gaelle
Produkce : Tinara Tanika
Kamera : Navleen Benji
Kostýmy : Mawaddah Leonnie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : E1 Entertainment
Premiéra : USA 28. únor 1913
Distribuce : Skydance Productions
Tržby : 88 058 720 USD
Rozpočet : 34 328 189 USD

Na život a na smrt (2013) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
V krátké chvíli čelí obrovské přesile po zuby ozbrojených Talibánců a následuje krvavá bitva na život a na smrt. Žádost o film. Úvodní stránka;
Smrt on-line, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Smrt on-line (2008) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Smrt on-line. Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu.
Smrt on-line / Untraceable (2008) | ČSFD.cz
Smrt on-line je především originální snínek, jenž je obohacený o slušné vraždy v přímém přenosu. Tyto vraždy mi sice silně evokovali Saw.
Smrt-on-line - online ke zhlédnutí a stažení - Přehraj.to
Soubor Smrt-on-line zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Watch Free. 480p. Download. Sleduj Filmy. Český Film. iPhone. Hd. iPad. Full Movie. BDrip.. DVDrip. Ulozto. Celý Film. MP4. Ke Stažení. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Česká. České. Stáhnout. Stream. Cz titulky. Zdarma. Ke shlédnutí. Český Dabing. 720p. Cz dabing.1080p. Avi. Film online