Saturday, June 23, 2018

Kletba zlatého květu 2006 Online CZ Titulky

Kletba zlatého květu 2006 Online CZ Titulky

★★★★☆

Kletba zlatého květu má skóre 7,3 z 10, na základě 6388 recenzí



Imperátor Ping, hlava dynastie Tang, vládce Číny desátého století, spalován neskonalou láskou i nenávistí vůči své ženě Phoenix rozehrává tragédii, která zasáhne každého člena královské rodiny. Panovník ví o skrývaném vztahu své ženy a jeho syna z prvního manželství prince Wana. Pronásledován stínem nevěry, panovník pomalu zabijí svou ženu jedem. Schyluje se k finálnímu boji. Na jedné straně císař, ovládaný pomstou, na druhé straně císařovna, bojující o holý život. Mezi nimi stojí tři synové, tři princové, kteří se musejí rozhodnout na čí stranu se přiklonit. Bolest a ztráta milovaných však čeká na každého z nich...(oficiální text distributora)


Kletba zlatého květu 2006 Online CZ Titulky

Kletba zlatého květu

Podrobnosti


Původní název : Kletba zlatého květu
Země : Řecko
Délka : 169 minut
Jazyk : osetština (os)
Žánr : hororová komedie
Režie : Vasilisa Cherae
Scénář : Jacie Renetta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rahoul Mariko, Roque Kaelen
Hudba : Anahid Giorgina
Produkce : Douglass Alameen
Kamera : Federico Nataly
Kostýmy : Nephele Aishat

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Gainsborough Pictures
Premiéra : USA 27. lednu 1983
Distribuce : Excel Entertainment
Tržby : 15 548 845 USD
Rozpočet : 37 658 240 USD

Kletba zlatého květu / Man cheng jin dai huang jin jia ...
To, čo na mňa absolútne nezabralo pri Zhangovom Hrdinovi (2002), na mňa na sto percent zapôsobilo v prípade Kliatby zlatého kvetu. Vedel som, že to bude efektné, krásne a majestátne, ale pôvodne som čakal, že to bude aj rovnako zdĺhavé, ploché a nudné. Každopádne som mimoriadne prekvapený.
Kletba zlatého květu | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Kletba zlatého květu (2006) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Imperátor Ping, hlava dynastie Tang, vládce Číny desátého století, spalován neskonalou láskou i nenávistí vůči své ženě Phoenix rozehrává tragédii, která zasáhne každého člena královské rodiny.
Kletba zlatého květu - SledujFilmy.Online
Imperátor Ping, hlava dynastie Tang, vládce Číny desátého století, spalován neskonalou láskou i nenávistí vůči své ženě Phoenix rozehrává tragédii, která zasáhne každého člena královské rodiny.
Kletba Zlatého květu - film online | FILMTORO
Je film Kletba Zlatého květu dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Kletba zlatého květu - Edice Blesk (DVD) (Bazar) na Aukru
Kletba zlatého květu (DVD) (Bazar) Kup teď 169 Kč s dopravou 238 Kč . Kletba zlatého květu (DVD) Kup teď 179 Kč s dopravou 248 Kč . Libertin - Edice Blesk (DVD)


Film online. Cz dabing. Full Movie. 4k blu ray. Ke Shlednutí. iPad.1080p. Ulozto. Avi. Download. Hd. BDrip. České. Stáhnout. Sleduj Filmy. iPhone. Český Dabing. 480p. Cz titulky. Ke Stažení. Celý Film. 720p. DVDrip.. Český Film. Stream. Ke shlédnutí. Zdarma. Watch Free. Česká. MP4