Saturday, June 30, 2018

Muž, který chtěl být králem 1975 Online CZ Titulky

Muž, který chtěl být králem 1975 Online CZ Titulky

★★★★☆

Muž, který chtěl být králem má skóre 8,6 z 10, na základě 0159 recenzí



Indie jim byla příliš malá. A vidina bohatství tam v dáli příliš lákavá. Danny Dravot (Sean Connery) a Peachy Carnehan (Michael Caine) jsou dobrodruzi, kteří se rozhodli pašováním a prodejem zbraní v Indii zbohatnout. Jejich cíl je však daleko vyšší, proto se vydají na cestu do legendárního království Kafiristan známého svým bohatstvím, aby se stali jeho králi.


Muž, který chtěl být králem 1975 Online CZ Titulky

Muž, který chtěl být králem

Více informací


Původní název : Muž, který chtěl být králem
Země : Kypr
Délka : 157 minut
Jazyk : hornolužičtina (hsb)
Žánr : tragikomedie
Režie : Kendra Tamari
Scénář : Deckland Jodee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cynan Lorie, Aloniab Aun
Hudba : Kamyar Sabella
Produkce : Dhara Zohaan
Kamera : Keran Ariadna
Kostýmy : Hareth Marella

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Reliance Big
Premiéra : USA 11. listopad 1906
Distribuce : Columbia Pictures
Tržby : 82 233 513 USD
Rozpočet : 35 858 893 USD

Muž, který chtěl být králem / The Man Who Would Be King ...
Muž, který chtěl být králem je film, který se těžko hodnotí. Zhruba první půlka filmu je zdlouhavá a nezajímavá, druhá je naopak mimořádně povedená a nabízí i určitý přesah k zamyšlení oproti klasickým dobrodružným filmům.
Muž, který chtěl být králem — Česká televize
Když člověk léta statečně bojuje za větší slávu a rozkvět impéria, je mu zatěžko smířit se s myšlenkou, že bude na stará kolena v roli vrátného otevírat hotelové dveře bohatým návštěvníkům.
Muž, který chtěl být králem (1975) - The Man Who Would Be ...
Dočetl jsem se, že John Huston dlouho chtěl zfilmovat Kiplingovu povídku. Projekt dvakrát ztroskotal na smrti jeho "favoritů" Humprey Bogarta a Clarka Gablea (1957, resp. 196O) a na finančních problémech.
Muž, který chtěl být králem / The Man Who Would Be King ...
Film tak asi nenabídne víc, než zábavné převyprávění uzavřeného příběhu, který ale na víc nevydal. Také se zbytečně lpí na archaické mluvě a dobových vtípcích, což filmu na dynamice nepřidává.
Muž, který chtěl být králem (1975) online ke zhlédnutí ...
Muž, který chtěl být králem. Indie jim byla příliš malá. A vidina bohatství tam v dáli příliš lákavá. Danny Dravot (Sean Connery) a Peachy Carnehan (Michael Caine) jsou dobrodruzi, kteří se rozhodli pašováním a prodejem zbraní v Indii zbohatnout.


MP4. Watch Free. Česká. iPhone. Download. 480p. Český Film. BDrip. Ke Shlednutí. Cz titulky. iPad. Stáhnout. 720p. Stream. Celý Film. Zdarma. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Český Dabing. České. Avi.1080p.. Full Movie. Sleduj Filmy. Cz dabing. Hd. Film online. Ke Stažení. DVDrip. Ulozto