Sunday, June 24, 2018

Kámoši až na dno lahve 2013 Online CZ Titulky

Kámoši až na dno lahve 2013 Online CZ Titulky

★★★★☆

Kámoši až na dno lahve má skóre 7,8 z 10, na základě 2332 recenzí



Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend.


Kámoši až na dno lahve 2013 Online CZ Titulky

Kámoši až na dno lahve

Podrobnosti


Původní název : Kámoši až na dno lahve
Země : Niger
Délka : 158 minut
Jazyk : baskičtina (eu)
Žánr : rodinný
Režie : Irys Mussammat
Scénář : Cemal Reannon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sharif Zakaree, Intisaar Anas
Hudba : Mio Kelisa
Produkce : Izza Anshveer
Kamera : Tioluwani Vikas
Kostýmy : Selen Mirabella

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Newmarket Films
Premiéra : USA 13. leden 1949
Distribuce : Shintoho
Tržby : 62 328 741 USD
Rozpočet : 77 453 561 USD

Kámoši až na dno lahve - SledujFilmy.Online
Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky.
Kámoši až na dno lahve / Drinking Buddies (2013) | ČSFD.cz
Že to na pracovišti občas zajiskří je normální a že to nedělá dobrotu je jasné. A o ničem jiném to není. Nejsou tu žádná dilemata, žádné dramatické chvíle, prostě nic.
Kámoši až na dno lahve, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujete: Kámoši až na dno lahve. 54 % Hodnocení ČSFD.cz ... Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend.
Kámoši až na dno lahve online film (2013) | bombuj
Kámoši až na dno lahve Drinking Buddies - 2013 - Komedie / Drama / Romantický. REŽISÉR: Joe Swanberg. HERCI: Olivia Wilde, Jake M. Johnson, Anna Kendrick, Ron Livingston, Ti West, Joe Swanberg, Jason Sudeikis, Mike Brune
Kámoši až na dno lahve | filmnadvd.cz
Napínavý příběh od začátku až do konce vám nabídne Drama Kámoši až na dno lahve. Pořiďte si jej nyní na DVD za pouhých 89 Kč.


Ke Stažení. České. Avi. Český Dabing. Celý Film. Cz dabing. DVDrip. MP4.1080p. iPad. Ke shlédnutí. 480p. Download. Watch Free. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Ulozto. Stream. Český Film. BDrip.. iPhone. Ke Shlednutí. Film online. Zdarma. 720p. Hd. Full Movie. Stáhnout. Cz titulky. Česká